Заміський ресторан «Успіх» — ми готуємо для вас з душею!
- Приготування страв з екологічно чистих та натуральних продуктів, вирощених у селі Куцеволівка, це різні овочі та фрукти, баранина та свинина, курка та качка, кролик, молочні продукти, яблучний сік та мед.
- Ми намагаємося максимально урізноманітнити наше меню , зробити його корисним та смачним!
- Рибні страви ми готуємо виключно з місцевої риби виловленої в річці Дніпро, в основному це сом, щука, судак, карась і короп, товстолоба, свіжу рибу нам щодня доставляють місцеві рибалки.
- У меню нашого українського ресторану великий вибір страв з баранини, яка вирощується на фермі в селі Куцеволівка, приготування баранчика у справжній українській печі!
- Все літо ми заготовляємо грибочки мариновані, різні соління та варення, маринади та заправки, настоянки та компоти, квас березовий, квас полуничний, квас із бузини. Усі запаси зберігаються у льоху біля комплексу.
- Неповторну екзотику інтер’єру, нашого заміського ресторану , надає ліплення з глини та натуральні матеріали, використані у внутрішній та зовнішній обробці ресторану;
- Справжній камін з живим вогнем, що знаходиться в центральній залі ресторану, подарує Вам своє тепло в будь-яку пору року;
- Приготування страв традиційної української кухні в українській печі.
До послуг гостей:
- Затишний заміський ресторан оформлений в традиційному українському стилі, з каміном в центральному залі, баром, TV, WI-FI, стерео-система. Банкетний зал ресторан розситаний на 50 осіб ;
- Малий банкетний зал на 15 осіб, також оформлений в українському стилі, із затишними столиками та плазмовим телевізором;
- Простора літня тераса з 4-х та 10-ти місними затишними столиками з видом на Дніпро;
- Альтанки біля озера виконані в українському стилі для компаній до 15 осіб;
- Літній майданчик з видом на Дніпро , розрахований 70 осіб, принесе море задоволення тим гостям, які люблять спостерігати за процесом приготування їжі на відкритому повітрі. Приготування страв в українській печі, у казані та на мангалі у Вашій присутності, театралізована подача страв;
- Проведення весіль, банкетів, фуршетів та ювілеїв у заміському ресторані Успіх.
Послуги ресторану:
- Справжня домашня українська кухня із сільських продуктів;
- «Частування» фірмовою «Хреновухою» та закускою під час зустрічі всіх гостей;
- Соління, варення, компоти та вся консервація з власного льоху;
- Баранина, телятина, свинина – із підсобного господарства, що у селі Куцеволівка;
- Стейки, шашлики, овочі з серпанком готуються на мангальному майданчику нашим кухарем;
- Свіжа риба з Дніпра сом, щука, судак, товстолоб, короп готуються за оригінальними рецептами;
- Приготування страв в українській печі та на мангалі! Театралізована подача страв!
Заміський ресторан Успіх — українська кухня з пампушками та млинцями, спекотне в горщиках, деруни, бульйончик з куцеволівського півника, домашній сир і сметана, і звичайно ж ряжанка, виснажена в печі, все це, а також величезна різноманітність страв української кухні — приготовані продуктів. Також вас порадують домашні соління та маринади, заготовлені влітку, а також варення та ароматний мед із трав’яним запашним чаєм.
Українська піч!
Страви з запалу, із жару — з української печі!
Приготування страв традиційної української кухні у справжній українській печі. Театралізована подача страв із печі.
Про смакові якості страв, приготовлених в українській печі, ходять легенди. А секрет — простий, головним фактором, що впливає на смак їжі, є температурний режим та час приготування.
У нашій печі, через її масивність та теплову інертність, страви готуються на повільному вогні, «томляться». Такий варіант є найоптимальнішим у сенсі збереження максимальної кількості корисних речовин, а також надає звичним стравам дивовижного, вишуканого і дуже «домашнього» смаку.
Наші основні правила приготування в українській печі:
Кухар починає готувати після того, як піч добре протоплена, вогню вже немає, є лише вугілля та гарячі цегляні стінки печі, рідкі та напіврідкі страви готуються в чавунках – спеціальних ємностях із чавуну, без ручок. Ставлять їх у піч і виймають за допомогою рогача — відповідної форми і розміру роготульки на довгій ручці (щоб можна було в саму середину пічки дістати), справжні млинці в печі випікаються лише з одного боку, без перевертання, зазвичай у піч ставлять відразу всі страви, що готуються. (Благо, розмір дозволяє готувати дуже великими об’ємами): і суп, і кашу, і печеня, і пироги — одним словом все, крім хліба, хліб у піч саджають окремо від усіх інших страв, зазвичай, коли ті вже приготовані. Деко з хлібами закладають у піч за допомогою спеціальної дерев’яної лопати, після чого відразу закривають заслінку і вже не відкривають, доки хліб не спечеться. Перелік страв, які ми із задоволенням приготуємо для вас в українській печі, дивіться в розділі:
Меню нашого ресторану
«Карта бару»
Довіривши нам одного разу своє дозвілля — ви назавжди залишитеся нашим гостем!